Accountancy

Ondernemerschap, dat hebben we gemeen met onze opdrachtgevers. De ambities van ondernemers, de drive om vooruit te komen en te groeien zijn voor ons herkenbaar. En dus kennen wij ook de onmisbare waarde van een heldere ondernemingsvisie. Een visie waarin de strategie is bepaald en je duidelijk weet waar je naar toe wilt met je bedrijf.

Wij helpen u die ambities waar te maken.

Op tal van relevante aspecten bieden we u ondersteuning. Van de controle op de jaarrekening tot financieel-administratieve dienstverlening en strategische en organisatorische adviezen. Ons accountancyteam is een evenwichtige mix van partners, ervaren relatiebeheerders en assistenten. En, heel belangrijk:

U hebt bij ons steeds één vast aanspreekpunt.

Dat is uw relatiebeheerder. Hij of zij verdiept zich in uw onderneming en zorgt voor continuïteit in de dienstverlening en advisering. Kortom, iemand die met u meedenkt.

 

Persoonlijke kennismaking

Persoonlijk contact, daar hechten we aan. Zo hebben we onze dienstverlening immers ook georganiseerd. Rondom een vaste contactpersoon. Die weet wat er speelt. En dat garandeert adequate en effectieve actie nog vóór het moment dat het moet.

Proactief, alert, professioneel.

Hoe kunnen we dit beter toelichten en onderbouwen dan tijdens een kennismakingsgesprek? Neem contact op met Maarten van Duijn (+31 6 46 38 54 22) of Daniël Klerk (+31 6 23 09 56 58. Geheel vrijblijvend maken we de afspraak.

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00