Cloud Accountant

Cloud Accountant.jpg Actan is gecertificeerd Exact Online Cloud Accountant. Daarmee zijn wij expert in Exact Online, waardoor we optimale service kunnen bieden.

Uw financiele adminstratie wordt online gevoerd. Uw inkoopfacturen, verkoopfacturen, bankmutaties en salarismutaties worden verwerkt in uw financiële administratie. Exact Online is echter een onderdeel van de processen. Het gaat om meer! Samen met u kijken we naar de dagelijkse bedrijfsvoering en -resultaten en zijn wij uw klankbord voor de toekomst.

Cloud Accountant Award 2015, wij doen mee!

Cloud accountant award 2015 Jaarlijks wordt de Cloud Accountant Award uitgereikt aan het administratie of accountantskantoor dat zich nadrukkelijk heeft onderscheiden op het gebied van cloud computing, innovatieve bedrijfsprocessen en dat met lef inspeelt op de behoefte van de ondernemer. De winnaar mag zich een heel jaar Cloud Accountant van Nederland noemen.

Uiteraard doen wij hier aan mee.

Medio augustus wordt bekend gemaakt wie er door zijn naar de volgende ronde. De vakjury maakt een voorselectie van 10 genomineerden. Van medio augustus tot en met oktober kan gestemd worden op de 10 genomineerden. De 3 genomineerden met de meeste publieksstemmen maken extra kans om uitgenodigd te worden om zichzelf online voor de jury te presenteren. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens Exact Live 2015 op woensdag 14 oktober 2015 in de Jaarbeurs Utrecht.

 

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00