Bedrijfsadvies

De kwaliteit van uw interne organisatie is bepalend voor hoe de dienstverlening uiteindelijk beoordeeld wordt. Heldere afspraken over rollen, taken en verantwoordelijkheden geven rust en ruimte voor focus op het behalen van de geformuleerde doelstellingen. Tijdig inzicht in risico's, prestaties en werking van de interne organisatie stellen een onderneming in staat snel te anticiperen op veranderingen.

We adviseren en ondersteunen u.

Bij het opzetten, implementeren, beschrijven en optimaliseren van uw administratieve organisatie en interne beheersingsomgeving. Maar denk bijvoorbeeld ook aan kredietaanvragen, het opstellen van een business plan, risicomanagement, due dilligence en overige strategische vraagstukken.

 

Management rapportages

Heldere, actuele rapportages zijn onmisbaar voor een moderne organisatie. Zij verschaffen u de informatie om juiste en tijdige beslissingen te nemen.

Eén ding is zeker: meten is weten.

Wij bieden u de benodigde expertise bij het inrichten van periodieke financiële rapportages, zoals maandelijkse resultaatoverzichten, begrotingen, budgetten en cash flow-prognoses.

 

Wij zoeken collega's

 

Vacatures

Relevante artikelen voor u als ondernemer

 

Het Corona dossier

maak kennis met

 

DE MENSEN


VAN ACTAN

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00