Actan Online

Van de administratie van gisteren naar het advies van morgen

Altijd en overal inzicht in uw actuele, gecontroleerde financiële positie; dat is wat de online administratietool Actan Online u biedt. Maar Actan Online gaat verder dan simpelweg facturen, bankmutaties en salarismutaties verwerken. De rapportages die eruit voortkomen gecombineerd met het persoonlijke, pro-actieve advies van uw contactpersoon binnen de organisatie maken dat u met Actan Online klaar bent voor de toekomst.

 

Jennie van Elst Jennie van Elst maakt  rapportages in Actan Online en geeft op basis van deze rapportages advies. “Voorheen was de jaarrekening voor veel ondernemers hét moment om hun financiële stand van zaken op te nemen. Echter, een jaarrekening loopt vaak één of twee jaar achter de feiten aan. Waarom zouden we over het verleden praten als we het ook over het ‘nu en de toekomst’ kunnen hebben? In Actan Online kunnen wij de actuele financiële gegevens van onze cliënten direct verwerken. Up-to-date rapportages maken dat wij goed inzicht hebben in wat er bij de cliënt gebeurt. We vergelijken continu de daadwerkelijke cijfers met de opgestelde begroting; snel schakelen is daardoor mogelijk. In ons advies nemen wij, naast de actuele financiële gegevens, ook de ontwikkelingen in de markt en de prestatie-indicatoren van de onderneming mee. Zo verwerken wij de administratie van gisteren naar advies voor morgen en de toekomst.”

 

Maarten Wels Maarten Wels verwerkt de financiële administraties in Actan Online. “Via Actan Online kijken wij als het ware ‘live’ mee met de cliënt. Dankzij dit continue en actuele zicht op wat er op financieel gebied bij de cliënt gebeurt, kunnen wij hem pro-actief advies geven en stellen we hem in staat bij te sturen waar nodig. Zo zijn we onder andere in staat liquiditeitsprognoses voor de komende maanden op te stellen; cliënten kunnen daarmee effectiever met hun geldstromen omgaan en hun financiële gezondheid optimaal houden. Voor Actan Online hebben onze cliënten overigens niet veel nodig; met slechts een telefoon, een laptop of tablet en een internetaansluiting kan men aan de slag.”

 

Actan Online

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00