De 4 praktische stappen om uw business model te vernieuwen

Wat is uw grootste uitdaging? Wat is uw stip op de horizon? Wat als het gebruik van plastic wordt verboden? Maak ik gebruik van de juiste kanalen om mijn klanten te bereiken? Ga aan de slag met de 4 praktische stappen om uw business model te vernieuwen.

 • Stap 1. Breng uw business model en de wereld om u heen in kaart
  Begin met het in kaart brengen van uw eigen business model en de wereld daaromheen. Dit helpt u om anders te kijken naar uw business model en uw ideeën voor de toekomst te realiseren. Zodat u succesvol blijft, nu én straks.
 • Stap 2. Bepaal uw ambitie
  Wat is uw ambitie voor de toekomst?
 • Stap 3. Onderzoek uw opties bij klanten
  Welke factoren beïnvloeden de markt waarin u opereert?
 • Stap 4. Maak een concreet actieplan
  De tools van het Business Model Canvas helpen u als ondernemer om gestructureerd over deze vragen na te denken en te komen tot een vernieuwend business model dat staat als een huis.

Boost uw business! Dat was het doel van de business boost sessie die we samen met onze klanten en in samenwerking met ING op 22 februari hebben georganiseerd. We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst waar we hebben nagedacht over het eigen business model en dat van andere ondernemers. Mooi om te zien hoe zoveel diversiteit samenkomt en gezamenlijk aan de slag gaat met de vragen van de complexe samenleving.

Wilt u meer weten? Ga naar www.actan.nl of neem contact op met Klaas Otte (T: +31 6 46 08 52 72  E: klaas.otte@actan.nl).

klaas-otte.jpg Klaas Otte linkedin-logo.png
Relatiebeheerder

E. klaas.otte@actan.nl
M. +31 6 46 08 52 72

 

 

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00