Advies uit je eigen financiële cijfers!

Je bent ondernemer en weet wat er speelt in jouw onderneming. Je ziet kansen en je kunt commerciële mogelijkheden goed inschatten. Het gaat goed, want je ziet je banksaldo stijgen! Maar nog veel belangrijker is, om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Je kunt helaas niet altijd uitgaan van je onderbuikgevoel. De beste strategie voor de korte en lange termijn haal je uit de resultaten en cijfers van je onderneming.

Het enige wat hier voor nodig is, is een goede boekhouding. Een boekhouding die up-to-date en juist is. Welk product of dienst loopt goed, van welke leverancier zijn wij afhankelijk en welke klant betaalt niet binnen de afgesproken termijn? Op welk product of dienst maak ik weinig rendement en kan ik beter afstorten? Maar ook, hoe ziet mijn liquiditeitsprognose eruit, en heb ik middelen nodig om te investeren?

Een goede boekhouding kan door de ondernemer zelf gevoerd worden, waarbij al dan niet  een accountant meekijkt. Maar de boekhouding kan ook uitbesteed worden. Door diverse geautomatiseerde oplossingen kan Actan adviseurs & accountants B.V. de boekhouding zo inrichten, dat deze dagelijks bijgewerkt wordt en de ondernemer zijn financiële cijfers elke dag kan inzien. Door middel van diverse dashboards zijn de financiële cijfers voor iedereen te begrijpen. Periodiek worden de resultaten geanalyseerd met jouw relatiebeheerder en kan de ondernemer weloverwogen beslissingen nemen.

Jennie

De automatische verwerking van de administratie en de dashboard-presentatie zijn onderdeel van onze Actan Online oplossingen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij Actan Online of stuur een e-mail naar info@actan.nl. Wij leggen het graag uit!

 

LinkedIn Daniël Klerk
 Jennie van Elst
      Relatiebeheerder
 
 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00