Altijd en overal op de hoogte van uw financiële prestaties

Voor veel ondernemers was het een bekend verschijnsel; de aangifte omzetbelasting moest ingediend worden, dus de financiële administratie moest weer aangeleverd worden bij het administratie- of accountantskantoor. Eigenlijk was dit best vreemd, alsof de administratie hoofdzakelijk verwerkt wordt voor de aangifte omzetbelasting. Gelukkig is deze werkwijze inmiddels een achterhaald concept, met dank aan alle ontwikkelingen op het gebied van software.

Wij merken dat het continu aanleveren van bonnetjes en in- en verkoopfacturen razendsnel omarmd is door onze cliënten. Gelukkig maar, het verwerken van de administratie gaat nu veel efficiënter. Maar wat misschien wel het mooiste gevolg is van deze continue verwerking is dat we onze cliënten nu ook continu inzicht kunnen geven in hun actuele financiële positie. Want in combinatie met automatische import van bankmutaties is het wel erg makkelijk geworden om de administratie altijd up-to-date te houden.

En als de administratie altijd up-to-date is, dan is het met onze dashboardoplossing nog maar een kleine stap naar continue rapportage. Zo geven we de ondernemer altijd en overal online inzage in de financiële prestaties van de onderneming. En dan niet met onbegrijpelijke spreadsheets of dikke jaarrekeningen, maar met overzichtelijke dashboards die aansluiten bij de prestaties van hun onderneming.

De automatische verwerking van de administratie en de dashboardpresentatie zijn onderdeel van onze Actan Online oplossingen. Bent u nieuwsgierig geworden? Kijkt u eens bij Actan Online of stuur een e-mail naar info@actan.nl. Wij leggen het graag aan u uit!

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00