Boekhouden? Graag zo makkelijk en efficiënt mogelijk!

Mijn naam is Mariska en sinds eind september 2017 ben ik werkzaam bij Actan Online als Junior Assistent Accountant. Ik houd me bezig met de boekhouding van verschillende klanten. Concreet houdt dit in dat ik de  in- en verkoopfacturen controleer en op een juiste manier verwerk in de administratie. Ik verwerk alles digitaal en online.

Gestructureerd werken is daarom van groot belang en dat is ook echt iets wat ik leuk vind om te doen. De klanten waar ik voor werk zijn erg uiteenlopend, waardoor ik steeds meer leer over verschillende sectoren. De afgelopen twee maanden heb ik ook veel mogen leren over de online mogelijkheden in het boekhouden. Daar ben ik het meest enthousiast over. Er zijn veel mogelijkheden om boekhouden voor bedrijven makkelijk en efficiënt te maken en daar werk ik heel graag aan mee! 

Wil jij hier ook komen werken? Bekijk hier onze vacatures. 

Mariska Mariska de Visser 
Junior Assistent Accountant

E. mariska.de.visser@actan.nl
T. +31 20 653 21 00

 

 

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00