Het belang van werken in de cloud

Maandagochtend: de start van een nieuwe werkweek. Eerst ontbijten terwijl ik het nieuws kijk. Na de sneeuw van zondag wordt er ook vandaag sneeuw verwacht en voor het einde van de middag is er code oranje afgegeven. Met zo’n weersverwachting is het een mooie dag om thuis te werken.

Natuurlijk moet het voor zowel de werkgever als de werknemer mogelijk zijn om thuis te werken. Voor mij is dit het geval. Bijvoorbeeld met Exact Online kan ik werken zodra er een internetverbinding aanwezig is. Ook onze andere cloudoplossingen zijn altijd beschikbaar. Ideaal zo’n flexibele en moderne werkgever als Actan. Prettig want zo kan ik overal inloggen en werken.

Niet alleen voor mij, maar zeker ook voor onze klanten is de online beschikbaarheid een positieve ontwikkeling. De klant kan de administratie online aanleveren. Dit scheelt reistijd, zeker op een dag als vandaag. Het heeft natuurlijk meer voordelen dan alleen het aanleveren van de administratie.

Doordat het een online applicatie is kunnen we ook geregeld meekijken met de klant, eigenlijk op ieder wenselijk moment. Bijsturen op basis van wat de cijfers zeggen, maar ook hulp bieden bij de dagelijkse verwerking van de administratie. We zijn altijd bereikbaar en bereid om onze klanten waar dan ook van dienst te zijn.

 

Bart Bart van Schooten Linkedin logo  
Junior Assistent Accountant

E. bart.van.schooten@actan.nl
T. +31 20 653 21 00

 

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00