Het verhaal van financiële data!

Een aantal weken geleden heeft mijn collega, Daniël Klerk, uitgelegd dat een jaarrekening eigenlijk maar een simpel voorbeeld is van financiële data die een verhaal vertellen. 

Met de data uit uw financiële administratie kunnen wij tot veel meer dan alleen een jaarrekening komen. Zo kunnen wij uw data gebruiken voor verschillende vormen van advisering en optimalisatie. Een goed voorbeeld hiervan is: uw bedrijfsprocessen. Kunnen deze processen nog efficiënter worden ingericht? Door uw data op de juiste manier te analyseren kunnen wij u altijd voorzien van een passend advies en zo nog meer toegevoegde waarde creëren.

Het begint bij data collectie. Uw dagelijkse processen resulteren, bij de juiste vastlegging, in data. De hoeveelheid (bruikbare) data is in grote mate afhankelijk van de complexiteit en grootte van de processen. De data die hieruit voortkomt kan u als ondernemer veel inzicht bieden in de stand van zaken van uw onderneming. Het probleem dat de meeste ondernemers tegenkomen is: hoe moet ik deze immense hoeveelheid data inzetten en hoe haal ik hier de juiste gegevens uit die ik nodig heb?

Bij Actan adviseurs & accountants kunnen wij u altijd antwoord geven op de bovenstaande vraag en u voorzien van een advies op maat! Wij importeren uw data in IDEA, dit is een tool waarmee wij de data inzichtelijk kunnen maken en op verschillende manieren kunnen filteren. Afhankelijk van uw wensen visualiseren wij een bepaalde hoeveelheid data met PowerBI.

Wilt u weten wat uw data voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe wij samen het maximale uit uw data kunnen halen. 

 

selma-abuelella.jpg Selma Abuelella linkedin-logo.png
Junior Assistent Accountant

E. selma.abuelella@actan.nl
T. +31 20 653 21 00

 

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00