Ik bezocht Getwalk...

Ik bezocht Getwalk - Maarten van Duijn - Actan accountants & advsieurs 28 januari 2016

Wat dat voor ú betekent?

Ik bezocht Getwalk afgelopen maand. Getwalk is een nieuw event waar live demo’s werden gegeven van nieuwe softwareoplossingen voor accountantskantoren en haar klanten. Inspirerend!

Ik vertel u niets nieuws wanneer ik schrijf dat de wereld digitaliseert, en wel in rap tempo. Ons kantoor omarmt deze digitalisatie. Steeds meer financiële processen zijn geautomtiseerd. Zo blijft er meer tijd over om u als ondernemer bij te staan met strategische vraagstukken, om u te adviseren voor de toekomst!

Steeds meer ondernemers kiezen er voor de software te verplaatsen naar de 'cloud'. Naast het online internetbankieren maken steeds meer ondernemers gebruik van de online oplossingen voor de financiële administratie. Financiële gegevens zijn daarmee real time beschikbaar. Dat biedt de mogelijkheid om via online dashboards u te voorzien van uitgebreide online rapportages en advies. Om processen te vergemakkelijken en verder te automatiseren worden nieuwe softwareoplossingen geintroduceerd.

Een drietal ontwikkelingen die wij geïmplementeerd hebben en waarmee ú uw voordeel kunt behalen zijn:

  1. Online dashboard
  2. Declaratie App
  3. Inkoopfacturen

 

Online dashboard

Aan bijna elk boekhoudpakket kunnen wij ons online dashboard koppelen. Is uw administratie opgenomen in een online omgeving? Dan rapporteert het dashboard u altijd de meest recente financiële gegevens. U kunt inzoomen op de verschillende periodes maar ook doorklikken tot op het niveau van de transactie en u kunt, voor zover opgenomen, de digitale factuur inzien. 

Het online dashboard biedt de mogelijkheid om eenvoudig een prognose door te rekenen voor de komende periode. Zo kunt u zien hoe u er morgen voor kunt staan met uw onderneming.

 

Declaratie App

Door middel van deze app kunt u uw medewerkers eenvoudig online declaraties laten indienen. Naast de bonnetjes van de gemaakte kosten die via de app gedeclareerd kunnen worden, is het mogelijk om medewerkers de reiskosten bij te laten houden in de app en direct te declaren. Nadat u de declaratie goedkeurt, boekt de software de declaratie direct in in uw online boekhoudoplossing.

 

Inkoopfacturen

Voor het boeken van inkoopfacturen biedt nieuwe software uiteenlopende oplossingen. U kent wellicht de inmiddels 'traditionele' scanoplossingen? Er zijn al weer innovatieve functionaliteiten rondom het boeken van inkoopfacturen maar overigens ook op het gebied van elektronische facturen.  Voorbeelden:

1. De inkoopfactuurrobot

De robot weet op basis van uw input precies hoe u de ontvangen factuur wenst te boeken.

2. Automatische factuurverzameling

De software haalt maandelijks uw factuur op in het online platform van KPN / Ziggo / Nuon of een andere online leverancier en boekt deze automatisch in uw boekhouding.

3. Online autorisatie

U bepaalt wie binnen uw organisatie de inkoopfacturen moet goedkeuren.  Via een app of een online dashboard autoriseert u eenvoudig de inkoopfacturen.

 

Benieuwd hoe wij deze oplossingen in kunnen zetten binnen uw bedrijf?

Neem contact met ons op. Geheel vrijblijvend maken we een afspraak en bespreken we wat we voor u kunnen betekenen.

Maarten van Duijn Jennie van Elst

Maarten van Duijn  (+31 6 46 38 54 22)

Jennie van Elst  (+31 6 46 38 56 50)

 

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00