Jaarrekening in de cloud

Als ondernemer wilt u met uw financieel adviseur vooruitkijken naar de toekomst. Wij zijn het daar volledig mee eens! Actan adviseurs & accountants wilt u daarbij helpen. Vorig jaar nog moest u wachten tot het boekjaar was afgerond. Daarna gingen alle jaarstukken naar uw financieel adviseurs en die maakten daar een jaarrekening van. Met een beetje geluk werd deze in het voorjaar besproken, maar het kon ook zomaar zomer worden. Wat ons betreft is dat verleden tijd!

Wij geloven in het meten van en sturen op tussentijdse cijfers. Altijd en overal, in de cloud. Iedere dag heeft u middels een persoonlijk dashboard inzicht in uw financiële prestaties. Per kwartaal zitten we met u om tafel om de ontwikkelingen te bespreken. We denken graag met u mee over de kansen en mogelijkheden.
Jaarrekening in de cloud

De jaarrekening is vervolgens slechts een formaliteit, de inhoud is al bekend. Middels ons dashboard publiceren wij de verplichte SBR jaarrekening bij de Kamer van Koophandel. Alle bijzonderheden hebben we gedurende het jaar al samen besproken.

Wij kijken in het nieuwe kwartaal weer graag met u mee naar de cijfers van nu en de mogelijkheden voor de toekomst!

 

Klaas  Klaas Otte  Linkedin logo
 Controleleider

 E.   klaas.otte@actan.nl
 M. +31 6 46 08 52 72

 

 

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00