Nmbrs®, de oplossing?!

Waarschijnlijk ervaren meerdere HR-adviseurs / salarisadministrateurs dat werkgevers op zoek zijn naar een alles in één softwarepakket voor HR- en salarisverwerking.

Dit was ook onze ervaring. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om vanaf 1 januari 2018 definitief te gaan werken met actan.nmbrs.nl. Met dit softwarepakket proberen wij de werkgevers te ondersteunen met de dagelijkse HR-activiteiten. Daardoor kunnen zij zich meer bezig houden met het optimaal inzetten van hun medewerkers en hebben zij meer tijd voor ondernemen. Door middel van online applicatie koppelingen via een API wordt er veel tijd uit handen genomen.

Waarom de medewerker niet zelf meer verantwoording geven? Middels een medewerkerlogin heeft de medewerker via de pc of smartphone overal inzicht in zijn persoonlijke gegevens, loonstrook en verlof. Medewerkers kunnen via deze inlog zelf een verlofdag aanvragen die daarna geaccordeerd kan worden.

Heeft de medewerker een declaratie? Waarom zou deze op papier bij de werkgever ingediend worden terwijl hij of zij dit ook direct kan indienen door in te loggen op zijn of haar medewerkerlogin? De declaratie wordt geaccordeerd en daarmee in de salarisadministratie toegekend aan de medewerker. Hiermee bespaar je veel administratieve tijd en rompslomp en daarnaast wordt alles digitaal opgeslagen.

De mogelijkheden zijn:

  • koppelingen door middel van een API code (Arbodiensten, boekhoudpakketten, pensioenfondsen);
  • medewerkerlogin (aanvraag verlof, declaraties indienen, eigen gegevens inzien, toegang loonstrook);
  • verzuimregistratie (Wet Poortwachter -  overzicht bij een ziekmelding);
  • verlofregistratie (de werknemer weet direct na een aanvraag wat zijn saldo nog is);
  • digitaal dossier (niet meer alles op papier, maar digitaal per werknemer beschikbaar);
  • HR signaleringen (einde contract, jubileum, verjaardag etc.);
  • managerslogin (voor eventueel accordering verlof, declaraties etc.).

 

Modules Nmbrs 1

Modules Nmbrs 2

 

Wij ervaren actan.nmbrs als een zeer gebruiksvriendelijke applicatie, die in de cloud efficiënt werkt. Daarnaast heb je overal toegang tot de omgeving en kun je meer aan digitalisering doen. Hierdoor wordt er naar ons idee meer tijd bespaard. Tevens bevat de applicatie een duidelijk dashboard met diverse, zeer bruikbare overzichten op HR- en salarisgebied.

Wilt u een presentatie van ons team, neem dan gerust contact met ons op via e-mail (loonverwerking@actan.n) of telefonisch via 020-6532100. Wij kunnen dan onder het genot van een kopje koffie een presentatie geven van het softwarepakket.

 

Nmbrs

 

Ramona Ramona van Aalstede  Linkedin logo
Salarisadministrateur

E. ramona.van.aalstede@actan.nl
T. +31 20 653 21 00

 

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00