Overleven, groeien en overtreffen

Overleven, groeien en overtreffen… Drie perspectieven waar elke ondernemer mee bezig zou moeten zijn. 

Overleven

De coronacrisis heeft dit jaar flink roet in het eten gegooid. Alle mooie plannen die ondernemers hadden, werden door het virus van tafel geveegd. Alles stond even stil en het draaide vooral om het hier en nu. Hoe staat de onderneming er nu voor en hoe zorgen we dat we ook het einde van deze maand weer halen? Dit is een heel belangrijk vraagstuk. Eén die veel aandacht moet krijgen binnen de organisatie. Maar het is niet de bedoeling dat de hele organisatie zich hierop richt. 

Groeien

Het is namelijk ook zaak dat er mensen worden vrijgespeeld om te kijken naar de langere termijn. Dan hebben we het over 3, 6 of 9 maanden. Deze crisis zal voorbij gaan en de overheidsmaatregelen worden langzaam opgeheven. Het is belangrijk om dan plannen te hebben voor dat moment, zonder het beeld te laten vertroebelen met de huidige problematiek.

Overtreffen

Daarna volgt weer een nieuwe periode, die zeker niet vergeten mag worden. Hoe ziet de onderneming er over 2 of 5 jaar uit? Welke producten of diensten moeten dan worden geleverd om relevant te kunnen zijn? 

Kortom, elke ondernemer moet bezig zijn met deze drie perspectieven. Onafhankelijk en onbevooroordeeld door de andere perspectieven. Overleven, groeien en overtreffen!

daniel-klerk-nieuw-close.jpg
Daniël Klerk
Manager

E daniel.klerk@actan.nl
T +31 6 23 09 56 58

 

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00