Power BI, de oplossing?!

Als full-service advies- en accountantskantoor zijn we per 1 januari 2017 overgestapt op de urenregistratie en –facturatiesoftware van Qics Milestones. Belangrijke criteria waren voor ons de cloudoplossing (overal en altijd beschikbaar) en de mogelijkheid om de data te visualiseren middels business intelligence.

 

Business intelligence zorgt ervoor dat informatie visueel krachtig weer wordt gegeven. Dit stelt het management team en directie in staat om bij te sturen. Gedurende het afgelopen voorjaar waren wij als eerste kantoor betrokken met de pilot om een dashboard te bouwen in Power BI op basis van onze data in Qics Milestones. Dit was een succes!

 

Momenteel is ons dashboard al een aantal maanden operationeel en kijken we tevreden terug. Met deze ervaring met Power BI en onze kijk op managementrapportages denken wij graag met u mee. Bijvoorbeeld met het definiëren van kritieke succes factoren (KPI’s). Wij bevestigen dat business intelligence toegevoegde waarde heeft, ook voor uw onderneming.

 

Wilt u meer informatie over Power BI, managementrapportages of KPI's? Neemt u dan vooral contact met ons op!

Klaas Otte

 

LinkedIn Daniël Klerk   Klaas Otte

       Controleleider

 

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00