Doelstellingen en BI

22 februari 2017

We zijn weer een kwartaal verder. Ligt u op schema met het behalen van uw ondernemingsdoelstellingen? Stuurt u überhaupt wel op (uw persoonlijke) doelstellingen en succesfactoren? In de praktijk zie ik vaak dat ondernemers  (maar ook mensen in het algemeen), het lastig vinden om na te denken over onze toekomst en het kiezen van een passende strategie. Maar misschien is dat voor u het probleem niet, maar merkt u dat na verloop van tijd dat de bewaking afneemt. Hoe komt dat?

In het (bedrijfs)leven vragen veel zaken onze aandacht en die zijn ook belangrijk (toch?). Maar al die aandacht draagt niet altijd bij aan de realisatie van onze doelstellingen. Ik geloof persoonlijk dat je dingen moet doen die bij je passen. Ben je een ondernemer, ga dan ondernemen. Ben je een onderwijzer, ga dan onderwijzen. Tegelijkertijd is het wel belangrijk dat we doelstellingen hebben en deze periodiek confronteren met de werkelijkheid. Hoe doe je dat? Door adequate stuurinformatie.

Als Actan adviseurs en accountants denken we graag met u mee over uw doelstellingen, strategie en de bewaking. Dit zou kunnen door middel van BI (Business Intelligence) waardoor relevante gegevens goed inzichtelijk kunnen worden gemaakt. 

Mocht u vragen hebben of eens van gedachten willen wisselen, dan kun contact opnemen met mij of ons kantoor.

Klaas Otte

 
LinkedIn Daniël Klerk Klaas Otte
Controleleider
 
 
 
 
 
 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00