ACTAN ON TOUR!

Actan On Tour.jpg

Met het team vanuit onze nieuwe vestiging in Alkmaar verkent Actan adviseurs & accountants de omgeving 'HAL'. Niet iedereen uit dit team komt namelijk uit Heerhugowaard, Alkmaar of Langedijk en het is goed te ontdekken waar ze zijn neergestreken.

Actan is sinds 1 juni jl. in Alkmaar gevestigd. Het betekent een verdere uitbreiding van het werkgebied. Wij zijn namelijk ruim 45 jaar gevestigd in Hoofddorp en hebben een behoorlijk aantal klanten in Noord-Holland, die vanuit Hoofddorp bediend worden. Dankzij de nieuwe vestiging in Alkmaar is de bereikbaarheid voor hen verbeterd.

Met de tweede vestiging in Alkmaar is het ook mogelijk om fysiek te integreren op één locatie met Sophista. Actan en Sophista vormen tezamen al jarenlang een groep van bedrijven, die (familie-)ondernemingen ondersteunt bij o.a. financiële vraagstukken, overnames en business intelligence. Actan & Sophista staan bekend om de nuchtere cultuur, gecombineerd met een kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening.

Sinds 1 juni jl. zijn wij samen met Sophista te vinden in het Victory Building bij Kooimeer aan de Arcadialaan 32CD in Alkmaar.

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00