Terugblik Eindejaarsseminar 2017

p1010197.jpg

Afgelopen dinsdagavond, 12 december, vond ons jaarlijkse eindejaarsseminar plaats in het Oude Raadhuis in Hoofddorp.

Wij kijken terug op een geslaagde avond! Pieter van den Berg sprak over het huidige overnameklimaat en informeerde de aanwezigen over het belang van een goede voorbereiding voor de verkoop van een onderneming. De belangrijkste do’s en don’ts zijn na te lezen in de whitepaper van Sophista: ‘Marsroute verkoop onderneming’’. Interesse in de whitepaper? Download hem hier.

Vervolgens gaf Virginia Yanquilevich, Managing Director van Dopper, een inspirerende presentatie over de missie van Dopper: minder plastic afval en schoon drinkwater voor iedereen! Daar willen we toch immers allemaal een bijdrage aan leveren?

Als afsluiting nam Koen Brocken ons mee door het fiscaal beleid van Rutte III en gaf bruikbare tips voor de ondernemers in de zaal. Heeft u vragen over de kabinetsplannen? Onze fiscaal adviseurs staan u graag te woord.

Na de presentatie vond een afsluitende borrel plaats waarbij onder het genot van een hapje en een drankje gelegenheid was om elkaar te ontmoeten en na te praten. Aan het einde van de avond kregen alle aanwezigen een Dopper mee en werd zo direct een bijdrage geleverd aan de missie van Dopper: alle PET-flessen uit de schappen!

Het was een inspirerende avond! Onderaan de pagina, via de afbeelding, kunt u de presentatie van Pieter van den Berg en Koen Brocken downloaden.

Heeft u vragen of wilt u met ons verder praten? Dat kan! Neem contact op met uw contactpersoon of één van onze medewerkers via 020-6532100.

drink.jpg

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00