Jubilarissen

jubilarissen.jpg In de afgelopen 3 maanden werden er wederom 3 jubilarissen in het zonnetje gezet. 5, 10 en 12,5 jaar dienstverband werd gevierd. En ook deze keer blikken de jubilarissen terug.

 

Irma Delfos

10 jaar in dienst op 1 februari 2016

irma-delfos.jpg Tien jaar geleden kwam ik in dienst bij Actan. Het klinkt misschien cliché, maar deze jaren zijn werkelijk voorbij gevolgen! Nadat ik eerst een aantal jaar als senior assistent accountant heb gewerkt op onze samenstelafdeling, werk ik nu alweer zo’n 8 jaar als financial controller binnen de organisatie.

Met veel plezier ga ik naar mijn werk. Het is en blijft afwisselend met steeds weer nieuwe projecten waar we ons met z'n allen voor in zetten. Collegialiteit, flexibiliteit, aandacht voor het persoonlijke, een kleine opsomming van zaken die zeker aanwezig zijn bij Actan. Er wordt hard gewerkt, met elkaar, als team. Dat maakt het werken bij Actan heel prettig!

 

Mari-Elze Boogerd

12,5 jaar in dienst op 1 maart 2016

Mari-Elze Boogerd Als schoolverlater kwam ik op 1 september 2003 in dienst bij Actan accountants & adviseurs als secretaresse. Er lagen mooie uitdaging die ik met beide handen aan kon pakken. In korte tijd groeide ik door naar de functie van Office Manager. Binnen een dynamische organisatie als Actan een fantastisch leuke, brede en uitdagende functie. Op alle operationele gebieden werd geschakeld! Een prachtige en leerzame periode waar ik met ontzettend veel plezier en enthousiasme op terug kijk.

Sinds 2014 focus ik mij op marketing & communicatie en automatisering binnen de organisatie. Zeker in de huidige markt gebieden met mooie kansen! Een functie waar de energie vanaf spat... Met veel enthousiasme ga ik voor de toekomst bij en met Actan!

 

Joke Ruijters

5 jaar in dienst op 1 april 2016

joke-ruijters.jpg Op 1 april 2011 ben ik in dienst gekomen van Actan. Ik ben al sinds 1987 werkzaam in de accountancy, maar had een uitstapje gemaakt buiten de accountancy. Werkzaam op een financiële administratie merkte ik na twee jaar ik dat ik de vaktechnische gesprekken en de wisselende werkzaamheden erg miste. Ik wilde graag weer aan de slag bij een accountantskantoor.

Inmiddels ben ik al weer 5 jaar aan het werk op de samenstelafdeling binnen ons kantoor en ik heb geen dag spijt dat ik bij Actan ben begonnen. De tijd is voorbij gevlogen!

 

 

De jubilarissen in 2016 blikken terug:

ramona-van-aalstede.jpg

Ramona van Aalstede

1 januari 2016 | 10 jaar in dienst

miranda-wagemaker.jpg

Miranda Wagemaker

1 januari 2016 | 5 jaar in dienst

wendy-holvast.jpg

Wendy Holvast

9 januari 2016 | 10 jaar in dienst

annet-de-vries.jpg

Annet de Vries

28 januari 2016 | 12,5 jaar in dienst

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00