Altijd en overal op de hoogte met Actan Online

Actan online is dé alles-in-een oplossing van Actan.

Als ondernemer kunt u de financiële administratie voeren met alle voordelen die de moderne technologie en Actan bieden. Actan Online is een volgende stap in geautomatiseerde gegevensverwerking waarbij gebruik gemaakt wordt van computer, tablet en/of smartphone.

We zetten de voordelen van Actan Online voor u op een rij:

Altijd en overal inzicht in de financiële administratie. Door de online toepassing kunt u waar en wanneer u maar wilt inloggen in uw administratie.

Ondernemen zonder boekhoudzorgen. De ondernemer scant de in- en verkoopfacturen. Dat is alles. Actan Online verwerkt daarna de gehele financiële administratie en genereert periodiek een betalingsvoorstel. U houdt tijd over: om te ondernemen!

Actueel en gecontroleerd. De financiële administratie is up-to-date en door Actan Online gecontroleerd. U ontvangt een rapportage met daarin overzichten die er toe doen.  

Periodiek contact met uw eigen relatiebeheerder van Actan. Actan Online verzorgt periodiek een rapportage, bijvoorbeeld het resultaat in vergelijking met prognoses. De rapportage bespreekt uw relatiebeheerder met u.

Actan Online app, de ondersteuning van uw online administratie. Via uw smartphone voegt u uw (benzine)bonnen rechtstreeks toe aan uw administratie.

Uw financiële administratie is beveiligd in de cloud. Actan Online maakt gebruik van Exact, marktleider op het gebied van boekhoudsoftware in Nederland. Exact garandeert de beveiliging van uw data.

Actan Online wordt u aangeboden tegen een vast bedrag per maand, afgestemd op de omvang van uw onderneming en concurrerend met de huidige situatie.

Actan Online in de praktijk

Met een relatie spreken we over zijn huidige situatie. Hij besteedt 8 uur per week aan de administratie. Wanneer de relatie gebruik maakt van Actan Online, hoeft hij nog maar 1 uur per week te besteden aan de administratie. De uitgespaarde 7 uur per week (circa 350 uur per jaar) wegen ruimschoots op tegen de totale kosten van Actan Online.

De betreffende relatie heeft in de huidige situatie ook de kosten voor het abonnement van zijn boekhoudsoftware (minimaal € 600 per jaar). Deze kosten vervallen wanneer gebruik gemaakt wordt van Actan Online.

De relatie overweegt over te stappen naar Actan Online.

De 350 uur per jaar kan hij besteden aan ondernemen. De administratie is actueel en gecontroleerd. De betrouwbaarheid van de administratie is dus hoger. Daarnaast is er periodiek contact met de relatiebeheerder van Actan. Een jaarlijkse investering van € 1.800 extra levert deze ondernemer een tijdsbesparing van 350 uur op. € 5 per uur, nog minder dan het minimumloon. Meer kwaliteit. Economisch gezien een makkelijke keuze…

Hoe kunnen we dit beter toelichten en onderbouwen dan tijdens een kennismakingsgesprek? Neem contact op met Gerda Janssen of Bert Huiskes. Geheel vrijblijvend maken we de afspraak.


Overig nieuws

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00