Kinderopvangtoeslag? Check de definitieve berekening

De definitieve berekening kinderopvangtoeslag 2014 is mogelijk gebaseerd op onjuiste of onvolledige gegevens. Dat meldt de Belastingdienst. Het gaat om de definitieve berekening met een datum van 7 januari 2016.

Overal in de media verscheen de afgelopen dagen het bericht dat de Belastingdienst duizenden onterechte naheffingen heeft verstuurd. Ouders die teveel kinderopvangtoeslag hebben gekregen over 2014, moeten deze terugbetalen. De naheffing is echter in een aantal gevallen gebaseerd op onjuiste of onvolledige gegevens.

In een nieuwsbericht laat de Belastingdienst weten dat de definitieve berekening kinderopvangtoeslag 2014 is gebaseerd op aangeleverde gegevens door de kinderopvangorganisatie. Mocht de definitieve berekening niet kloppen, dan kunnen ouders hiertegen bezwaar maken. Bij dat bezwaar moeten ouders kopieën meesturen van de jaaropgave van de kinderopvanginstelling.

Let op! Heeft u recent de definitieve berekening ontvangen van de kinderopvangtoeslag 2014, check dan goed of de Belastingdienst is uitgegaan van de juiste gegevens.


Overig nieuws

Wij zoeken collega's

 

Vacatures

Welke lessen kun je trekken uit deze coronatijd?

 

Meld u aan voor ons webinar

maak kennis met

 

DE MENSEN


VAN ACTAN

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00