Toeslag? Activeer uw digitale postbus

De Belastingdienst gaat digitaal. Ontvangt u één of meer toeslagen dan moet u hier nu al rekening mee houden. De berichten over uw toeslagen worden binnenkort alleen nog maar naar uw Berichtenbox gestuurd op MijnOverheid. Heeft u deze nog niet, activeer dan uw digitale postbus zo snel mogelijk.

De blauwe envelop van de Belastingdienst gaat op termijn verdwijnen, nu het berichtenverkeer met burgers en bedrijven stapsgewijs van papier naar digitaal gaat. Inmiddels is de Belastingdienst gestart met de campagne 'Vaarwel blauwe envelop' om mensen hierop te attenderen. 

Voor toeslagontvangers is de verandering van papier naar digitaal als eerste merkbaar. Vanaf 2016 zal de Belastingdienst namelijk geen toeslagen meer op papier verzenden. Ontvangt u één meer toeslagen dan krijgt u berichten hierover alleen nog maar digitaal binnen in uw Berichtenbox: een persoonlijke beveiligde digitale brievenbus op MijnOverheid. Het is dan ook zaak om zo snel mogelijk uw eigen postbus te activeren met uw DigiD op MijnOverheid. Hoe u dit moet doen, is te lezen op de campagnepagina van de Belastingdienst

Let op! Al vanaf komende december verstuurt de Belastingdienst alle toeslagberekeningen naar de Berichtenbox. 


Overig nieuws

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00