WBSO en RDA: meld uw realisatie

Heeft u in 2014 innovatieve werkzaamheden verricht en gebruik gemaakt van de WBSO en de RDA? Vergeet dan niet om de gerealiseerde S&O-uren en eventuele kosten en uitgaven door te geven aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). U heeft hiervoor nog tot 31 maart aanstaande de tijd.

Doorgeven gerealiseerde uren
Zowel de WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) als de RDA (Research en Development Aftrek) kent een aantal verplichtingen. Een daarvan is dat u binnen drie kalendermaanden na afloop van het aanvraagjaar de gerealiseerde uren aan speur- en ontwikkelingswerk (S&O-uren) en de eventuele kosten en uitgaven door moet geven. Heeft u in 2014 gebruik gemaakt van de WBSO en wellicht ook van de RDA, dan heeft u hierover in januari een brief ontvangen van RVO.nl.

Wees op tijd!
Doe uw mededeling van de gerealiseerde S&O-uren, kosten en uitgaven in ieder geval vóór 31 maart aanstaande. U riskeert anders een boete. Datzelfde geldt als u helemaal geen mededeling doet. Bovendien wordt uw S&O-verklaring en eventueel ook de RDA-beschikking dan op nul euro gesteld.


Overig nieuws

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00