Actan steunt Team Wessel

Team Wessel

Actan fietst de Mont Ventoux voor Team Wessel!

Als kantoor delen wij graag alle ontwikkelingen en heugelijke nieuwsberichten met u. Maar hier vragen wij uw aandacht voor een verdrietig bericht.

Binnen ons nauw samenwerkende team zijn wij diep geraakt door het feit dat Wessel, het zoontje van één van onze medewerkers, getroffen is door een vorm van kinderkanker: neuroblastoom. Wessel is voor ‘Team Wessel’ een grote motivatiebron om de Mont Ventoux fietsend te gaan beklimmen. Collega's, familie en vrienden van de ouders van Wessel fietsen mee in het team. Hiermee wil Team Wessel geld ophalen voor een nog betere behandeling voor kankerpatiënten. Onze medewerkers Maarten van Duijn en Monique van der Stelt, zullen op 1 september aan hun beklimming beginnen.

Onze deelnemers:

MvD

Maarten aan het woord: “Toen mijn collega mij vroeg Team Wessel te ondersteunen hoefde ik niet lang na te denken. Na het bericht over de zieke Wessel en de zorg die daarmee op de ouders van Wessel afkwam, voelde ik me machteloos. Team Wessel ondersteunen door de fiets weer onder het stof vandaan te halen, is het minste wat ik kan doen. Maar vooral ook geld op halen voor belangrijk onderzoek is waar ik voor ga!”

MS Monique aan het woord: “Het enthousiasme van mijn collega op de werkvloer is aanstekelijk. Lief en altijd belangstellend, zo heb ik haar leren kennen en dat  beeld is niet veranderd in de afgelopen jaren. Blijdschap na de geboorte van Wessel en toen opeens kwam er een heel ander bericht. Wessel is ziek en heeft een neuroblastoom. Van de kracht en positiviteit waarmee hun gezin omging met de ontstane situatie ben ik onder de indruk. Zo ontzettend knap, dat raakte mij enorm. Als zij dit kunnen met elkaar, dan kan ik toch ook die berg op fietsen?! Dat verdient die blije Wessel aan wie je helemaal niet merkt dat hij zo ziek is. En niet alleen Wessel maar ook alle andere kinderen. Dus ga ik voor het eerst van mijn leven op een wielrenfiets. Op naar de Mont Ventoux!"

Wij zijn ontzettend trots op Maarten en Monique en wensen hen heel veel succes toe in de voorbereidingen naar 1 september!

Steunt u Team Wessel ook?

Actan steunt Team Wessel. Wilt u ook uw steentje bijdragen en Team Wessel helpen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker? Dat kan! Iedere euro telt. Kijk voor meer informatie op www.teamwessel.com

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00