Giro di KiKa Nederland - Team Wessel

Actan stapt weer op de fiets voor Team Wessel!

     Giro di KiKa Nederland.png

Op 31 augustus gaat Giro di KiKa Nederland van start. Een driedaags fietsevenement waarbij de deelnemers van Groningen naar Utrecht fietsen, 150 kilometer per dag. Lisa, Maarten en Monique hebben besloten om dit jaar weer op de fiets te springen voor Team Wessel en Giro di KiKa Nederland te gaan fietsen. Dit met het doel geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker. Het inzamelen van geld is ontzettend belangrijk; voor alle studies, onderzoeken en experimenten is veel geld nodig. 

Met het gehele Actan team zijn wij de afgelopen weken bezig geweest met geld inzamelingsacties: het organiseren van een diner, inleveren van statiegeld flessen en het maken van armbanden om deze vervolgens te verkopen. Heel mooi om zo als team een bijdrage te kunnen leveren aan Team Wessel en daarmee KiKa te steunen. 

Wij wensen Lisa, Maarten en Monique veel succes toe in de voorbereidingen naar 31 augustus!
 

lisa-de-jong-close.jpg     maarten-van-duijn.jpg     monique-van-der-stelt.jpg
 

Steunt u Team Wessel ook?

Actan steunt Team Wessel. Wilt u ook uw steentje bijdragen en Team Wessel helpen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker? Dat is mogelijk! Iedere euro telt. Kijk voor meer informatie op www.team-wessel.com.

 

Klik hier om naar de donatie pagina te gaan

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00