Werken bij Actan

Actan is een professioneel middelgroot full service advies- en accountantskantoor gevestigd in Hoofddorp. Wij richten ons op MKB-bedrijven in de regio Noord- en Zuid-Holland. Door klanten op het gebied van financiën werk uit handen te nemen helpen wij hen succesvol te zijn.

Gedurfd anders kijken, dat is wat ons onderscheid

Ons team van ongeveer 40 medewerkers doet er alles aan om onze klanten te laten ondernemen. Het delen van onze kennis staat voorop.

Betrouwbaar, ondernemend en met verstand van zaken

Onze aanpak kenmerkt zich door de persoonlijke betrokkenheid van onze vaste contactpersonen, passende adviezen voor de onderneming en snelle reacties op vragen van klanten. Korte lijnen tussen afdelingen bevorderen dit. Wij hebben een hoge graad van automatisering en werken onder andere met Exact Online en Unit4.

In het publiek belang

Binnen Actan wordt erop toegezien dat het publieke belang wordt gewaarborgd. Onze focus ligt op kwaliteit, nauwkeurigheid en maatschappelijke betrokkenheid. Onze medewerkers beschikken over een professioneel kritische instelling en een rechte rug. Goede normen en waarden hebben wij hoog in het vaandel staan. Alles onder de voorwaarde dat er (vanzelfsprekend) goed klantencontact is en de klanttevredenheid blijft bestaan.

Onze vacatures

Klik hier

 

Wij zoeken collega's

 

Vacatures

SECTORRAPPORT 

 

BRANCHES IN ZICHT 2019

MELD U AAN VOOR ONZE

 

ZOMERBORREL

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00