Fiscaliteit

Advisering op fiscaal gebied is werk van specialisten. En die specialisten zijn voor u beschikbaar als persoonlijk adviseur. Bereikbaar en altijd goed op de hoogte van uw specifieke situatie. Daar hechten we namelijk veel waarde aan.

Een goede, persoonlijke relatie met onze klanten.

Dat is kenmerkend voor onze aanpak! Door betrokken te blijven bij uw bedrijf én uw persoonlijke situatie, kunnen wij waar nodig de benodigde dwarsverbanden leggen. En dat is wel zo handig om u tijdig op relevante ontwikkelingen te kunnen wijzen, mogelijke problemen te voorkomen en eventuele kansen te benutten. Aangenaam efficiënt en veelzijdig specialistisch. Onze dienstverlening richt zich op fiscale advisering in de breedste betekenis van het woord en zowel aan middelgrote en kleine ondernemingen, als aan particulieren.

 

Persoonlijke kennismaking

Persoonlijk contact, daar hechten we aan. Zo hebben we onze dienstverlening immers ook georganiseerd. Rondom een vaste contactpersoon. Die weet wat er speelt. En dat garandeert adequate en effectieve actie nog vóór het moment dat het moet.

Proactief, alert, professioneel.

Hoe kunnen we dit beter toelichten en onderbouwen dan tijdens een kennismakingsgesprek? Neem contact op met Koen Brocken (+31 621 24 16 04). Geheel vrijblijvend maken we de afspraak.

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00