Belastingaangifte

Uw aangifte vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting kunt u elektronisch afhandelen. Een behoorlijk complexe en tijdrovende klus blijkt in de praktijk. Bovendien, wat zijn de gevolgen als u zaken verkeerd invult? Benut u alle fiscale mogelijkheden die er voor u in uw specifieke situatie zijn optimaal? Dat vereist eigenlijk van u, dat u voldoende op de hoogte bent van de meest actuele wet- en regelgeving. Die kennis hebben onze adviseurs.

We verzorgen de elektronische aanlevering van uw aangifte(n).

Daar is de Belastingdienst trouwens wel zo blij mee, want het maakt het voor hen makkelijker om in één oogopslag uw fiscale positie te beoordelen.

 

Financiële voorsprong

Een correcte aangifte voorkomt onnodige vragen van de fiscus en verkleint het risico dat u te veel belasting betaalt. Wij zorgen voor een correcte aangifte door deze toe te spitsen op uw fiscale situatie en optimaal gebruik te maken van uw fiscale mogelijkheden.

Uw voordeel: minder tijd, minder kosten.

We vertalen de gevolgen van veranderingen in wet- en regelgeving vroegtijdig naar uw situatie.We denken actief met u mee en geven aan wat uw fiscale lasten voor de komende jaren zullen zijn. Onze rapportage geeft aan hoeveel belasting u moet betalen. We geven aan welke fiscale mogelijkheden u heeft om belasting te besparen. Zo kunt u zelfs een financiële voorsprong behalen. En dat is precies wat wij samen met u willen bereiken.

Wij zoeken collega's

 

Vacatures

Relevante artikelen voor u als ondernemer

 

Het Corona dossier

maak kennis met

 

DE MENSEN


VAN ACTAN

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00