Alles is anders...

14 april 2020

Er komt momenteel veel op ons af. Het coronavirus grijpt wereldwijd om zich heen en raakt ons allen diep. Vrienden, familie en collega’s worden getroffen. Er is onzekerheid, eenzaamheid, verdriet, rouw... We leven intens mee met diegene die afgelopen weken afscheid moesten nemen van geliefden.

Onze gezondheid is geen vanzelfsprekendheid. Hoe bewust waren we daarmee bezig? Nu is er geen ontkomen meer aan… In de zorg wordt een ongelooflijke prestatie geleverd. Er is al ontzettend veel bereikt. Onze zorgmedewerkers trekken in hun kwetsbare positie werkelijk alles uit de kast om het virus in te dammen. Chapeau!

Corona heeft niet alleen invloed op onze gezondheid. Om verspreiding van het virus te voorkomen zijn er maatregelen genomen waardoor een deel van onze economie tot stilstand is gekomen. Er zijn ondernemers die hun omzet helemaal zien opdrogen. Anderen ervaren dat de omzet langzaam minder wordt. We zijn onzeker over de toekomst. Wanneer kunnen we weer door? Komt de oude situatie terug? Kan ik de salarissen van mijn medewerkers blijven betalen? Hoe houd ik contact met mijn werknemers die thuis werken? Hoe ga ik om met investeringen? Wat betekenen de overheidsmaatregelen voor mijn specifieke situatie?

Alles is anders… Het behoeft geen uitleg dat de uitdagingen die nu op ons als ondernemers afkomen omvangrijk zijn. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Waar we kunnen springen we graag bij. Voor nu wensen wij u veel wijsheid en ondernemerschap toe!


Namens het team van Actan,

Maarten van Duijn Maarten van Duijn
Partner

E maarten.van.duijn@actan.nl
T +31 6 46 38 54 22

 

 In de nieuwsbrief van april 2020 is het zogenaamde ‘corona-dossier’ opgenomen. Hierin staan relevante artikelen die wij de afgelopen weken gedeeld hebben via LinkedIn. Daarnaast was er ook iets te vieren. Collega’s waren 5, 10 en zelfs 30 jaar in dienst bij Actan. En, we hebben onlangs als partner van Present Your Startup een aantal startups begeleid bij het bouwen van hun eigen financiële model. Onderstaand de hyperlinks naar de betreffende artikelen:
 

Corona dossier

Jubilea Actan adviseurs & accountants

Trotse partner van Present Your Startup

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00