Online salarisadministratie

De zeer ervaren loonspecialisten van Actan zijn gespecialiseerd in het verwerken van de lonen door middel van de online applicatie van Actan.nmbrs.

Actan.nmbrs is een volop beveiligde omgeving in de cloud waar u uw salaris/HR-mutaties per periode in kunt voeren, wij de invoer en de berekeningen controleren aan de hand van wet- en regelgeving en zorgen dat u alle stukken kunt downloaden betreffende salaris- en HR-administratie. Het pakket is zeer gebruikersvriendelijk en op elke locatie met internet te benaderen. U heeft de beschikking over een prachtig dashboard dat direct veel inzicht verschaft. De medewerkers kunnen zowel via hun eigen app als via de PC inloggen en hun eigen documenten bekijken, verlof aanvragen of declaraties indienen.

Ook levert Actan.nmbrs continu verbetering en nieuwe functies op het gebied van salaris- en HR-verwerking.

Vanwege het gemak waarmee Actan.nmbrs koppelt, integreren klanten moeiteloos met andere platformen, zoals pensioenfondsen, arbodiensten en verzekeringsmaatschappijen.

 

Een kwestie van eenvoudig inloggen

Op de uitstekend beveiligde webserver logt u in, om vervolgens online mutaties in te voeren. Nadien zorgen we voor professionele controle en toetsing aan de geldende wet- en regelgeving. U kunt daarnaast via deze applicatie uw salarisadministratie raadplegen en gebruik maken van een digitaal archief.

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00