Salarisadministratie

Voor tal van opdrachtgevers in het midden- en kleinbedrijf uit heel verschillende branches, verzorgen we de salarisadministratie. We kunnen u adviseren bij verschillende personeelsvraagstukken. Vanzelfsprekend zijn we ook u op dit specialistische terrein graag van dienst.

Uw salarisadministratie altijd up-to-date.

Mede dankzij onze online verbinding met alle Nederlandse CAO’s en vaktechnische sites geven aan u vroegtijdig wijzigingen door. Wij leveren maatwerk en stemmen onze diensten af op de individuele situatie van uw medewerkers. Geautomatiseerde communicatie met diverse instanties, waaronder het UWV, de Belastingdienst, arbodiensten en verzekeraars zorgen ervoor dat uw salarisgegevens efficiënt en correct worden verwerkt.

 

Flexibel breed

Onze loonspecialisten, tevens human resource medewerkers, verdiepen zich voor hun taak gedetailleerd in uw bedrijf en bieden u een breed, flexibel dienstenpakket aan.

Uitgangspunt zijn úw specifieke wensen en behoeften.

Onze inzet kan variëren van het verzorgen van salarisstroken en loonaangiften tot advies rond arbeidsconflicten en beloningsvormen. Wij kunnen ook tijdelijke uw salarisadministratie overnemen wanneer dit noodzakelijk is.

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00