Salarisstroken digitaal?

Salarisstrook digitaal Een digitaal tijdperk, dus ook de salarisstrook digitaal? Jazeker, de salarisstrook mag ook digitaal aan de werknemer verstrekt worden, mits de werknemer daar een akkoord voor heeft gegeven. De werknemer moet in de gelegenheid gesteld worden de salarisstrook zo op te kunnen slaan dat deze op een later moment ook in te zien is, bijvoorbeeld bij uitdiensttreding.

Elke maand of periode voert u de salarisverwerking uit of laat u deze uitvoeren. Vervolgens verstrekt u de salarisstrook aan de werknemers. Dat kan en mag dus ook digitaal. De werknemer heeft de salarisstrook direct tot zijn of haar beschikking en kan deze zelf opslaan. Met het digitaal verzenden van de salarisstroken hoeft u de stroken niet meer te printen en per post te versturen. Kostenbesparend en - wellicht zelfs ongemerkt - u draagt zodoende bij aan een beter milieu.

Minder omkijken naar het versturen van de salarisstroken?

Wilt u echter nog minder omkijken naar het versturen van de salarisstroken naar uw werknemers? Dan nemen wij deze taak graag van u over. Wij zorgen ervoor dat de stroken op elk gewenst moment bij uw werknemers terecht komen. Onze organisatie werkt met Unit4 Personeel en Salaris. De salarisstroken die we opstellen zijn overzichtelijk opgebouwd en zijn duidelijk voor werknemers. Om de salarisstrook een eigen 'look and feel' te geven, kunt u er voor kiezen het logo van uw bedrijf weer te geven op de salarisstrook.

Wilt u meer weten over digitale salarisstroken?

Annet de Vries Neem contact op met Annet de Vries (+31 6 46 38 56 01).
 
Geheel vrijblijvend maken we een afspraak en bespreken we wat we voor u kunnen betekenen.
 
 
 
 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00